Sunday, 30 October 2011

Download Map Fy_Snow dan Software CS 1.6, jyeah !!

Mungkin ada kawan-kawan kita yang tertanya tentang map Fy_Snow. Inilah map yang akan dipertandingkan semasa perlawanan nanti. Kita nak uji sikit skill tengok power tak power, kan.


Simple dan mudah. Tak perlu collect duit banyak-banyak. Just pick up weapon dan terus fight to survive next round. Kill kill die die, jyeah!



 

Macam biasa. Dalam pertandingan menjadi adat ada kalah dan ada menang. So, no heart feeling and just play the game!!


Map dan CS 1.6 boleh download pada Tabs DOWNLOAD di atas.



Jika ada sebarang kesulitan atau masalah, let's us know a.s.a.p and we will try our best. Setiap orang ada kekurangan kan, chill-lah oke. Thanks for all supporter!!!

*big clap for you all!* :)



P/s : Kemenangan pada next round, kemungkinan besar akan berubah map yang lain (bersyarat mengikut situasi jika tiada bantahan). Untuk lebih informasi, stay tune! :)



-Eclipse-S Team-

No comments: